Емил Гущеров, Методи Чимев, Ивайло Константинов

Аз съм убеден, че пак ще бъдем първа политическа сила, дори съм убеден, че резултатът ще бъде по-добър, изтъква членътна ръководството на ГЕРБ в Дупница Емил Гущеров, който е и общински съветник в местния парламент.

Освен злоба и омраза, друго не виждам в парламента, едно крякане, едни реформи ехтят от най- малките партии, които никога няма да станат, Мая Манолова предлага уж 1 500 лв да е депутатската заплата, Слави забрави обещанието си за 1 лв субсидия за партия, не като до сега 8 лв. ГЕРБ сме „за“, но те си намират причини да се изсулят. Това минава всякакви граници и не знам дали точно това са искали хората.

Зa мeн имa aбcoлютнo нeприeмливи нeщa. В нoвитe прaвилa нaй-cкaндaлнo e зaбрaнaтa дa ce глacувa c хaртиeнa бюлeтинa, тoecт дa ce пoлзвaт caмo уcтрoйвa. Тaкoвa нeщo нямa никъдe пo cвeтa. Cигурeн cъм, чe тoвa нe e в хaрмoния c Кoнcтитуциятa.

Ако това е промяната, аз не искам да участвам в нея. Но, няма да седя отстрани и да наблюдавам как тя се разгражда. Като човек от бизнеса всичко, което съм правил, никога не съм го захвърлял. Докрая ще се боря направеното да се запази. Това, че не съм народен представител, не значи, че няма да се боря за всичко, за което сме работили толкова години. Пожелавам светли възкресенски празници, повече позитивизъм и добротворчесто, нека в личен и обществен план отсеем житото от плявата,“ коментира Емил Гущеров.

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. Дай Боже такива като теб и партията ти никога да не стигате до властта! Не те ли е срам да споменаваш Господ, за да тъпчеш пак дебелия си търбух, долен предател и мръсник!

  2. Тоя не се наяде цял живот станал е като плондир и ще се пукне накрая , как тича да взима телефон Верту и бърка на гумената кукла между краката с Круме тъпанаро това са лицата на ГЕРБ в Дупница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here