Петролният бос от Дупница Олег Петров чака разрешение да черпи подпочвена вода за автомивката си в Кочериново. Петров е подал заявление до Басейнова дирекция да му разреши да дърпа подпочвени води, с които да се мият колите. От документацията става ясно, че водовземането ще се осъществява от съществуващо съоръжение, намиращо се на парцел, собственост на синовете му Кирил и Георги. На място имало изградено съоръжение и не се предвижда никакво строителство. Заявлението е подадено от Петров чрез фирмата му „Юнион Газ Ойл“. Дружеството е регистрирано в София с капитал от 1 000 000 лв., то се занимава с търговия на горива, към него са бензиностанциите на фамилията. В момента се чака решението на Басейнова дирекция за водовземането.
Освен с горива, от няколко години братята Олег и Стефан Петрови стъпиха и в хотелиерския бизнес. Преди няколко години откриха луксозен хотел на главната улица в Сапарева баня.

В началото на тази година на място на проверка беше министърът на туризма Мариана Николова. Тя влезе в ресторанта и СПА центъра, за провери дали се спазват ковид мерките.


Фамилията има хотел и на Паничище. Олег и Стефан Петрови са собственици на няколко бензиностанции в Дупница и Кочериново, имат автокъща край Блатино. В Дупница те изградиха огромна кооперация в центъра на града.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here