БЕЗПЛАТНИ ОЧНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ НА 10 МАЙ /ПОНЕДЕЛНИК/ В САМОКОВ
В РАМКИТЕ НА ИНИЦИАТИВАТА “ ЗРЕНИЕТО Е ВСИЧКО! ПРЕГЛЕДАЙ СЕ!”
Национална скринингова кампания за безплатни очни прегледи на Български лекарски съюз, Българското дружество по офталмология и Байер България
Български лекарски съюз, Българско дружество по офталмология и Байер България стартират Национална скринингова кампания за очни прегледи „Зрението е всичко! Прегледай се!“. Инициативата цели да спомогне за диагностиката на най-честите социално-значими очни заболявания, да популяризира същественото значение на профилактичните прегледи и да информира обществото за важната роля на грижата За очното здраве.
Мобилният очен кабинет на „Зрението е всичко! Прегледай се!“ започва тримесечното си пътуване в различни градове на страната от 10-ти май, а кампанията ще продължи до 16-ти юли 2021г. Офталмолози ще консултират безплатно деца и възрастни хора в различните градове в страната от 9 до 16 ч.
В град Самоков прегледите на възрастните хора ще се извършват на площад „Захарий Зограф“ до сцената, където ще бъде позициониран мобилен бус, а на децата – в помещението на партера на сградата на ХГ „Проф. Васил Захариев“ и Общинска библиотека „Паисий Хилендарски“.
Необходимо е предварително записване на желаещите на телефон +359 885 83 83 80 от 08:30 до 17:30 часа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here