Николай Златарски и Виктория Василева
 Общинският лидер на „Има такъв народ“ в Дупница Николай Златарски напусна ръководството на партията. За „4Власт“ той съобщи, че остава член на партията и ще подкрепя и обществени каузи.
Николай Златарски от Дупница с над 900 преференции не можа да влезе, тъй като водачът на листата Виктория Велева два пъти промени решението си от кой район желае да влезе и накрая предпочете Кюстендил, а Антон Адемов влезе не от Кюстенид, където беше втори , а от София, като бутна шефът на партията по сигурността Никoлaй Рaдулoв oт 24-ти МИР

Подадал е молбата си за освобождаване до областния лидер Огнян Иванов още на 11 април, след като се разбра, че Виктория Василева променя решението си да е депутат от София област и влиза в парламента от област Кюстендил. Името му е изтрито и от сайта на партията. Златарски беше потърсен за коментар, но отказа категорично с извинението, че не още не знае нищо и не се е чул със Слави Трифонов.

За овакантения пост се спряга името на бизнесмена Александър Палчев. Той е бивш общински съветник от Дупница от партията „БЗНС Александър Стамболийски“. На отминалите избори Палчев беше изключително активен в офиса на „Има такъв народ“ в Сапарева баян, където работи за местния кандидат- депутат инж. Димитър Джоргов. В Сапарева баня партията събра общо около 700 гласа. Само преференциите на Златарски бяха 934. За хората на Слави Трифонов в Кюстендилско глас дадоха общо около 9000 човека.

Александър Палчев е бивш полицай, който разви бизнес и се впусна активно в политиката. Беше съветник в Дупница по времето на екскмета Първан Дангов. Палчев прекрати мандата си по средата, тъй като се скара с Дангов заради скандал със строителството на общинския блок. В Сапарева баня бизнесменът е известен с огромното си имение на пътя към Паничище, преди време се навърташе и около офиса на ГЕРБ в курорта. Прави опит да оглави местната структура. Той посрещна Цветан Цветанов при откриването на партийния офис, но така и не се добра по апетитна позиция в ГЕРБ.
Александър Палчев посрещна Цветан Цветанов заедно с Емил Гущеров, Кирил Калфин и други емблематични лица на ГЕРБ от региона.

Клонил е към не една и две партии, преди време работи за депутатската кампания на Мая Манолова, после градеше общинската структура на АБВ в Сапарева баня.

Сега нагласите са да стане лидер на „Има такъв народ“ Дупница. Коментира се, че бил много близък с водачката на листата в Кюстендил Виктория Василева, която заплете скандала в партията в Дупница с колебанията си от къде да влезе депутат. Скокът й в Кюстендил, вместо от София област, коства мястото на Николай Златарски. Любопитна подробност е фактът, че тотомилионерът Венцислав Цветин е общински лидер на партията в Бобошево. Той работи активно в подкрепа на Николай Златарски на отминалите избори. Коментира се, че той е в конфликт с Александър Палчев, тъй като преди години налял част от печалбата от тото в завода му за строителни смеси, но после загубил дела си в предприятието. Така, ако Палчев оглави структурата на ИТН, постът на Цветин изглежда силно разклатен.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Пътнико свиден, пътнико драг… защо не си гледа жената и магазините ами се буташ в политиката? Или реши и там е като да продаваш прах за пране и белина на общината? Да се беше поучил от приятелите покрай тебе , ама явно толкова ти е акъла

    • Ами защото си гледа жената и децата и иска да развива бизнес в нормална държава. Ти Заблудения стой си в кочината и лижи герберски задници.

  2. Хайде само да не говорим за лизане на герберски задници, че Ники Златарски лиза точно такива, за да уреди жена си на работа, после като го прецакаха се сети, че са боклуци! Не може хем да си уж опозиция на ГЕРБ, хем да си приятел с герберски помияри и с Костадинов , никох не уважава такива дето си въртят гъза

  3. Абе щом му биха шута от София са го разбрали що за стока е… зор да стане депутат и сега го е яд че го прецакаха, а се набута с лични пари за кампанията , селски тарикат и той до оня ден беше надзирател у Бобов дол

  4. ПАЛЧЕВ КОГА СТАНЕ ШЕФ НА ПАРТИЯТА У ДУПНИЦА ЩЕ МИ СЕ ОБАДИТЕ! ТИЯ НЕЩА СЕ РЕШАВАТ У ЕДНИ СКЪПИ КЪЩИ БЛИЗО ДО ПЕРНИК И СЕ ЗНАЕ КОЙ ХОДИ ТАМ УИКЕНДИТЕ АМА НЕ Е ПАЛЧЕВ 🙂 АКО ВИ КАЖЕМ КОЙ Е ЩЕ СИ ИЗЯДЕТЕ МЪДЕТЕ ОТ СТРАХ!

  5. Няма да е Делта хил. Говори се за едно учителче по физическо от ж.к. Бистрица, човек на Палчев ама за това друг път. Въобще Палчев си избира зависими хора по възможност негови служители. Така беше като строител на АБВ, сега с лидера на Сапарева баня. Той е достатъчно компроментиран за да знае какво ще стане ако се покаже.

  6. Вие борци за правдата да Ви попитам някой помни ли как Палчев посрещаше „дупнишките братя“, как им отваряше вратите когато се кандидатираха за народни представители за да излезат от ареста. Я попитайте от кои фирми закара хора там за посрещането. Да им е честит на ИТН и на дупничани.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here