Събитието уважиха Трайко Младенов, кмет на община Костинброд, Александър Ненов, зам.-кмет на общината и Аврам Петков, международен съдия
Община Костинброд за втори път бе домакин на Националния шампионат за всички породи кучета и Специализирана изложба за Българско овчарско куче
На Цветница, на стадион „Белица“ Костинброд се проведе шампионат за кучета „ За Купата на Костинброд“.
Националният шампионат и киноложката изложба на Българско Овчарско куче се организира съвместно БРКС /Български Републикански Киноложки Съюз/, Български киноложки клуб за Българско Овчарско куче и община Костинброд.
В изложбата взеха участие клубове от цялата страна. Съдиите оценяваха представените екземпляри от българската порода. Изложбата започна с изпълнение с гайди от дружество “Традиция”.
 
Публиката се наслади и на демонстрация за послушание, изпълнение на команди на кучета, фризби фристайл – игра с куче и танц с куче.
 
След кратката програма всички клубове и индивидуални състезатели дефилираха заедно със своите кучета и знамена.
На събитието присъстваха Трайко Младенов-кмет на община Костинброд, Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд и Аврам Петков – международен съдия на всички породи кучета и организатор на днешното събитие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here