Васил Иванов, Мая Манолова и Ивайло Борисов

На Волен Сидеров му отиваше да прави такива акции, но на Манолова не ѝ отиват подобни пиар акции. Това коментира в предаването „Офанзива“ по NOVA News депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по повод вчерашното нахлуване на Мая Манолова в „Булгартрансгаз“, заради което от ГЕРБ по-късно поискаха оставката ѝ като председател на Временната комисия за ревизия на Министерския съвет.

„Балкански поток“ е разширение на българската газопреносна мрежа и нямаме съмнение, че отговаря на европейските правила. Но при всички положения не е това начинът да нахлуеш с депутатската си карта с взлом при изпълнителния директор в една цивилизована държава“, категоричен бе Добрев.

„Ако те имаха идея за правителство, щяха да побързат да получат мандат, за да съставят кабинет. Но това не го виждаме. Всъщност от тях чуваме много малко за тези две седмици в парламента“, коментира депутатът потайността на ПП „Има такъв народ“.

Слави Трифонов реши да влезе в политиката, правейки един референдум, който беше успешен. Хората казаха какво искат, той го внесе в парламента през 2016 г., но депутатите тогава не го приеха. Затова и Слави Трифонов влезе в политиката, но ето че в момента, в който влизаш в парламента, вече не искаш да правиш това, което иска народът, а вече говориш за един бъдещ момент, каза още той.

Според него сме на път да поставим рекорд с приемане на промените в Изборния кодекс, като това ще стане за по-малко от 20 дни.

По отношение на отказа от страна на „Демократична България“ и „Има такъв народ“ да се явят на разговори с ГЕРБ Делян Добрев отбеляза, че е трябвало да го направят най-малкото от уважение и добро възпитание.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here