Мая Манолова се показа за пет минути с момче и момиче, които стоят пред лаптопи със скръстени ръце, за да убеди хората, че "не спи" и неуморно работи за бедните и борните.

Предлагам надбавките над пенсиите от по 50 лв, които Б. Боросов разреши до април да се дават до края на годината, тъй като пенсионерите са свикнали с тях, а през 2022 година ще направим преизчисление на пенсиите, така че да живеят по достойно. Подготвяме спешен Мораториум за назначенията в бордове и раздаване на концесии и договори на властта и възстановяваме осакатения Закон за личната помощ, особено за личните асистенти, събота и неделя няма такива, а инече работят до 17.00 часа. Всичко ще преразгледаме, защото и възнагражденията им са мизерни.

Това обяви за 5 минути от партииния офис Мая Манолова, която се показа с двама младежи, за да убеди аудиторията, че работят събота и неделя.

Творзи веднага спретнаха колажи, за да разобличат популизма. Как така настъпва промяната, защо беше против и защо сега е за?

Младежите през цялото време гледа в тавана и стените, стоят като препарирани пред лаптопи без жици, вероятно на батерии, но в никакъв случай нямат работна визия. Въпреки това над 300 души писаха под лайфа „Браво, Мая!“  и малцина я обявиха в пиар и поза:

Срам ме е от вас, кой ще ви търси отговорност на вас Мая Манолова, за хората с чието доверие злоупотребявахте и препращахте към ваша фирма за адвокатски услуги, когато се обръщаха към вас, като омбутсман?

Припомняме, че Мая Манолова не спря да се подиграва с предложението на премиера в оставка за временна надбавка над пенсиите, сега обаче утвърди предложението му и отложи за догодина преизчисляването на пенсиите.

Вижте сами:

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/466453421081553/?notif_id=1618667758143981&notif_t=live_video&ref=notif

1 коментар

  1. Лошо няма да се дават пари ,НО трябва да се помисли и от къде ще се съберат.
    До сега слушаме само критики.Я сега кажете как ще подобрите условията за бизнеса ,за да може да вкара повече пари в бюджета.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here