„Грешка остави семейство ми без ток, в ужас см. Имам две дечица, звъня им, не отговоярт. От ЧЕЗ прекъсна електричеството на семейства, които явно крадат или не си плащат, но съвсем хаотично, има домове, които са и незаконно присъединен към електроразпределителната мрежа, но ние не сме. Как да стоим на тъмно, децата плачат, страх ги е, не са свикнали, заведох ги в съседите. Малкото е на 9 месеца, по- голямото е на 2 годинки, родителите ми са с мен. Дойдоха и ни спряха тока без никакво предупреждение, без бележка, без причина! Изобщо не им пука какво режат! В каква държава живеем!”, разказа потърпевшата  Златомира Иванова от с. Джерман, община Дупница.

Историята се оказва напълно абсурдна. Токът на дома им на ул.Теменуга 21 бил спрян заради електрозахранването в къща, която е близо до тяхната, а обитателите му били незаконно свързани.

„Звъняхме в ЧЕЗ да питаме защо са ни спрели тока. Нямаме неплатени сметки, последната дойде днес, в понеделник ще я платим, тя е на стойност 73 .00 лв.”, разказа жената.

От ЧЕЗ отказха коментар, нозаявиха, че след получаването на сигнала ще бъдат предприети незабавни действия за възстановяване на електрозахранването на клиента.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here