Чул ли е някой за тях?

„Митко, ти пак ли ще гледаш Парламента откъм опашката на коня? Не се нервирай, народа (на Благоевградско) не те разбра.“

Костадин Костадинов

Иронично написа на стената на неуспелия водач на листа на партията Мая Манолова от Благоевград Димитър Делчев, кординаторът на СДС за Югозападна България Костадин Костадинов от Дупница.

Делчев измери достойнството си с Манолова, която днес бе избрана за председател на комиясия, която да направи ревизия за 4 години назад от управлението на Бойко Борисов.

„Комисията по ревизия на Борисов и неговите харчове събра единодушна подкрепа в Парламента. „Изправи се! Мутри вън!“ я предложи и подкрепата на партиите на протеста нормална. Подкрепата на останалите е твърде лицемерна. Ще направят всичко, за да саботират отвътре излизането на истината наяве. Реалната ревизия ще стане тогава, когато пипалата на корупционния модел бъдат отрязани от властта! Решително и необратимо.Поздравления за оставката на Борисов от днес! Забави се безвъзвратно!“- обобщи впечатленията си Димитър Делчев.
„А кога ще арестувате Боойко Борисов?“- пита шеговито журналистът Сащо Диков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here