Завършването на АМ „Струма“ е една от най-важните каузи, която обединява общините Петрич и Сандански. Това ще бъде една от сфери, в които ще си партнират новоизбраните народни представители в 45-то Народно събрание Стоян Стоев и Георги Динев. На място двамата обявиха това за свой приоритет.
„Много важно е всички ние да осъзнаем, че между нашите две общини има много повече неща, които ни свързват, отколкото са тези, които ни разделят“, коментира Стоян Стоев. По думите му, ако усилията се обединят, възможностите ще бъдат много по-големи. „От инвестициите, до туризма и спорта – всичко това са сфери, в които само ще спечелим, ако действаме заедно. Затова и в новия парламент ще търсим всяка възможност за партньорство“, подчерта още Стоев.
„Показахме, че можем да имаме успешно партньорство в един от най-тежките сектори – здравеопазването. Щом можем да го направим в него, значи възможностите са в пъти по-големи“, каза Георги Динев. Той подчерта, че опитът го е научил как всеки народен представител се бори за своя регион. „Затова се радвам, че в новия парламент коалиция ГЕРБ – СДС, ще имаме четирима представители от региона, а двама от тях, ще сме и от съседни общини. Това е основа за много повече успехи за нашите населени места“, каза още Георги Динев.
Работата за региона сега започва, категорични са двамата народни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here