Инж. Росица Димитрова

„Няма богата държава по света без изградена национална инфраструктура, немислим е бизнеса без нея! Учудва ме ,че все още има хора, които не са го осъзнали това. Глупаво е да се обясняваме за тези неща. Борисов и днес отново е по обектите. Той няма да се спре.“

Това заяви лидерът на общинската структура на ГЕРБ в Благоевград инж. Росица Димитрова по повод днешните совалки из страната на премиера Бойко Борисов.

„Над 40 години не бе правен основен ремонт на пътя Раковски – Брезово. Той свързва Пловдив с Павел баня и модернизирането му със сигурност ще даде тласък на индустрията и туризма в района. Реконструкцията обхваща 13 километра, от които 11 километра между двата града и 2 километра по централната улица на Брезово. По трасето ще бъдат положени 3 пласта асфалт, ще има канавки, банкети и осветление.
 С подкрепата на правителството в област Пловдив се ремонтират над 200 км пътища.“- заяви Борисов на пътя от Раковски.
Лидерът на ГЕРБ в Благоевград Росица Димитрова с активисти на партията.
„Господин Бойко Борисов, Ще останеш пример. Това, което ти направи, не е забравено. Спортни зали. Стадиони. Благодарение на вас се възстановят всичко. Евала. Господин, Бойко Борисов.“- пише Георги Петров от Благоевград.
„За тези които в 21 век още не знаят,че без национална инфраструктура няма финанси в бюджета, от там няма пари за пенсиите на Вашите мили прародители/ баби и дядовци/, които са дали своя дан за България ,мили объркани хора.“- добавя Стефи Иванова.
„25 млн. лв. отпуснахме за строежа на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Работи се активно по обекта, като наскоро започна и наливането на бетон на централната трибуна. Освен на строителите, благодаря и на ръководството на клуба, както и на феновете, които са силно ангажирани с този проект и оказват голяма подкрепа. Надявам се, че след като бъде завършен – стадионът ще може да приеме финал на голям европейски клубен турнир по футбол.
ГЕРБ е партията, която спечели изборите в 169 общини в страната. Първа политическа сила сме, защото си изпълняваме обещания към хората. В много райони на България пътищата не бяха ремонтирани от 40 години, а сега ударно ги възстановяваме. И в най-малките общини в страната се извършват огромни строителни дейности и затова имаме доверието на българските граждани.“- съобщи в Пловдив Бойко Борисови добави:
При свое посещение в Асеновград поех ангажимент да бъде изградена спортна зала в с. Тополово и го изпълних. Отпуснахме 840 000 лв. за спортното съоръжение, което ще се ползва както от учениците в ОУ „Отец Паисий“, така и от местния волейболен отбор. По обекта вече се работи над 1 месец, като срокът за изпълнение е 94 дни. В с. Тополово и в околните населени места никога досега не е имало база, която да отговаря на съвременните стандарти. Новата зала в двора на ОУ „Отец Паисий“ ще бъде първата завършена по програмата за строеж на физкултурни салони в 100 училища, която планираме за следващите 4 години.
Напредва строителството на локалните платна на пътя Пловдив – Асеновград. Тяхното изграждане е в помощ на заводите, фабриките и другите стопански обекти по трасето. Благодарение на локалите, пътуването по основния път ще бъде по-бързо и безопасно. Със своите 10 ленти в двете посоки и новото икономично ЛЕД осветление, връзката между двата града е на европейско ниво.
Договорихме 2,7 млн. дози от ваксината на Бионтех/Пфайзер, които ще пристигнат в България до месец юни. Благодаря и на Европейската комисия, на Португалското председателство на Съвета на ЕС, както и на лидерите на държавите-членки за солидарността и отпуснатите допълнителни количества. Предстои да бъдат уточнени доставките на дозите от ваксината по седмици, както и разпределението към личните лекари. Имунизацията върви с пълна сила и до началото на лятото ще имаме над 3 млн. РНК ваксини. Подсигурили сме достатъчно ваксини, медикаменти, защитни средства и финансиране, за да може здравната система да работи спокойно през следващите месеци – без значение кой ще управлява.
Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на изборите, защото хората одобряват тези мащабни ремонти, строителството и всичко, което се прави по регионите в страната. Разширението на Околовръстния път на Пловдив се движи в график. Днес ще бъде пуснато и едното платно на АМ Тракия, което беше с увреден асфалт, заради катастрофа в началото на седмицата.“ – каза Борисов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here