„Заедно го направихме – Сандански ще има представител в 45-то Народно събрание!
Официалното решение на ЦИК вече е факт. От него е видно, че само един човек ще представлява общината ни в новия парламент. Така отговорността към мен ще бъде още по-голяма.
Още веднъж искам да благодаря на всички Вас за подкрепата и за поздравленията през изминалите дни. Извинявам се, ако на някого не съм отговорил, но преди решението да бъде официално, бе рано за това.“
Това съобщи председателят на ГЕРБ в Сандански Стоян Стоев, който вече е депутат в 45 НС. Стоев направи страхотна мобилизация на структурата с ясни и точно послания, придружени със срокове, конкретни суми по проекти и имена. Така събра над 4 000 избиратели от общината, като остави екскметът и екслидерът на ГЕРБ Кирил Котев едва с 400 преференции за парламента от Републиканци за България. „Излизам от политиката“- обяви Кирил Котев и хвърли оставак си като лидер на ГЕРБ след унищожителната загуба. Година по- късно се завърна с мантрата да става депутат: „Искам държава с правила“ и получи оглушителен шамар. Още не е хвърли оставак като председател на „Републиканци за България“, вероятно чака нови избори, срам!“-са коментарите по кафенетата в Сандански.
Стоян Божинов е ат от политиката, ще си почива, влезе в НС само защото Стоян Атанасов излезе от НС, за да спечели кметските избори в Сандански. Местните са категорични, че Стоян Атанасов е в бедствие от калпаво обкръжение на „войводи“
„Стоев удари от земята и скандалният адвокат, бивш депутат от Петрич Стоян Божинов от ВМРО, партията падна зад борда като не успя да прескочи 4 %., но грабна субсидия, която е под въпрос, очаква се правителството на Слави Трифонов да сведе супсидията от 8 лв за гласоподавател, на 1 лв., с което ще сложи край на партииното инженерство“, са коментарите в Петрич.
Атанас Стоянов и Кирил Котев
„Благодаря на ПП #ГЕРБ и лично на министър Росен Желязков, защото дадоха шанс това да се случи. С решението да се използва мандата, спечелен в град София, вместо този в област Благоевград, дадоха възможност Сандански да има свой народен представител. Сигурен съм, че хората в общината и региона ще видя и оценят коя е единствената партия, която истински застава зад населените места от областта.
Това не е политика. Това са фактите и е редно да бъдат посочени.
Сега всички се надяваме в новия парламент да има достатъчно #разум, за да се гарантира стабилност за страната ни в тези трудни времена.
Повече #работа и по-малко политически сметки. Това дължим всички народни представители на българите, независимо за кого са гласували. Дано колегите не го забравят.
Работа за Сандански. Работа за България.“- заяви Стоев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here