„Окончателните резултати от вота за новия парламент бяха официално обявени от ЦИК. 17 693 -ма души гласуваха доверие и ни направиха първа политическа сила.

Коалиция ГЕРБ – СДС в област Кюстендил спечели два мандата. Убеден съм, че хората, които избрахме да ни представлявят в 45-тото Народно събрание, а именно министъра на вътрешните работи Христо Терзийски и Михаела Крумова ще го направят достойно и ще оправдаят нашето доверие.“

Това заяви днес областният лидер на ГЕРБ за Кюстендилска област Даниел Данчевв.

Даниел Александров е със светлия костюм на втори план, а министър Христо Терзийски е на първа линия, първият отляво надясно.
Отборът на ГЕРБ- СДС: Даниел Александров е със светлия костюм на втори план, а министър Христо Терзийски е на първа линия, първият отляво надясно, до него е Михаела Крумова.

„В качеството си на областен координатор искам да благодаря на всеки един от Вас за подкрепата! Благодаря на целия екип на ПП ГЕРБ за неуморната работа и отдаденост. Благодаря на общинските ръководства по места и на партньорите ни от СДС за усилията, които положиха Коалиция ГЕРБ – СДС да бъде първа политическа сила в област Кюстендил.

Всички заедно постигнахме един наистина отличен резултат – сред най-добрите на ГЕРБ в страната.

Желая на всички здраве и вяра в по-добрите дни!“- добави Данчев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here