Ароматен полъх от Изтока докара в Дупница гранд дамата на парфюмите Таня Николова. Екзотичните аромати от Ориента може да изненадат и най- придирчивия и изискан нос. Погъделичкайте сетивата си със свежест, екзотика, оригиналност и интензивен аромат.


„Това са съвсем нови аромати, внос са. Изключително трайни, оригинални и са на добра цена.“, обяви Таня. Тя е подредила на рафтовете в магазина си срещу входа на ГУМ Дупница богата гама от парфюми. Най- новият хит обаче са именно арабските парфюми.


„Ориенталските парфюми имат хилядолетна традиция, изненадват с аромата, получен от необичайните съставки, които са вложени в направата им. Отличават се също така с оригинални техники при създаването на ароматите. Няма как да ги сбъркате с класическите парфюми, уникални си. Ако искате да подарите парфюм, това е правилният избор. Ще зарадвате и изненадате човека, защото арабският парфюм е уникален, това е аромат, който не се среща толкова често и няма как да остави околните равнодушни. Изненадва с пикантност, дървесни тонове и отчетливи благоухания на цветя. При направата се влагат аромати на агарово дърво, канела, ванилия, пипер, сандалово дърво, смирна и тамян…“, изброи Таня.


В магазина си тя предлага над 1000 аромата от всякакви марки и богата гама козметика, кремове, макиаж… Предлага и бюджетни парфюми, които са реплики на популярните марки, за които Николова е категорична „Аз ментета не продавам!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here