Докато чака подпечатването на билета си към парламента лидерът на ГЕРБ Сандански Стоян Стоев вече се разпореди да се почистят предизборните плакати.


Припомняме, че санданчанинът, който беше под №6 в листата на ГЕРБ-СДС за област Благоевград събра 4793 преференции. Повече от него имат само последният Стефан Апостолов с умопомрачителните 9507, Александър Мацурев от Банско, с 6515 и петричанинът Георги Динев. Пътят на Стоев към парламента отпуши министърът на транспорта Росен Желязков. Той беше водач за област Благоевград, но днес се похвали пред столични медии, че ще бъде депутат от София.
Все пак още се очаква утвърдения от ЦИК списък с имената на новите народни представители.
„Докато чакаме финални резултати, поне можем да изчистим. Винаги съм се възмущавал от плакатите, които с месеци стоят след изборите. За това си бях обещал, че това ще е първото, което ще направя след вота.“, написа в социалната мрежа Стоев, а за резултатите и набраните от него преференции обяви: „Голямо благодаря на всички Вас! Още е рано да бъдем съвсем точни, но предварителните данни показват, че трябва да кажа думата „благодаря“ около 4 700 пъти. Това е най-голямото признание, за което дори не мога да намеря думи. Подкрепата идва от редица общини от нашата област и значи наистина много – че съм достигнал до толкова много хора, че съм ги накарал да повярват и сега трябва да оправдая тези очаквания. Ще дам всичко от себе си, за да го направя!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here