Кметът Методи Чимев ще подпише с избраните изпълнители договори за 60 месеца.

Фирма „Росен Искрев – 66“ е единственият кандидат да движи градския транспорт в Дупница и да обслужва линиите към селата Джерман, Бистрица и Самораново в следващите 5 години срещу 569 000 лв. без ДДС или 682 800 лв. с ДДС. 4 фирми се конкурират да возят по линиите Дупница- Сапарева баня- Сапарево и до Кюстендил срещу 310 000 лв. без ДДС или 372 000 лв. с ДДС. Оферта са подали фирмата от Крайници „Денис- Светослав Спасов“ ЕТ на Светослав Спасов, „Евротранс- Петерс“ на Петър Шаламанов от Яхиново, дупнишката ЕТ „Кирил Христов – ЕДИ“ и сапаревобанци от ЕТ „Валентин Кюркчийски- Валдани- Даниела Гогова“ с управител Даниела Гогова. Именно тази фирма и в момента вози по линията до Сапарева баня.
Няма информация за подадена оферта по третия пакет от поръчката за обслужване на линиите към Бобошево и селата Баланово, Палатово, Бадино, Блажиево, Грамаде и Каменик. Заложената прогнозна стойност е 154 000 лв. или 184 800 лв. с ДДС.
Пакет 1 включва четирите линии от градския транспорт- №1 „Актавис“- „Винпром“ с дължина 6,3 км, №2 „Актавис“- „Прогона“ с дължина 7,8 км., №3 жк „Бистрица“-„Винпром“ от 5,3, толкова дълга е и линия №4 от жк „Бистрица“ до „Актавис“. 6,8 км. е пътят между Дупница и Джерман, 5,6 от Дупница до Бистрица и 6,3 от Дупница до Самораново. Дружеството „Росен Искрев-66“, което е кандидат да се заеме с работата има 8 съдружници. Това са
Кирил Николов, Росен Искрев, Иван Милошев, Емил Темелакиев, Иван Кьосев, Иван Георгиев, Кирил Николов и Димитър Палев
Линията между Дупница- Сапарева баня и Сапарево е с дължи 17,5 км.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here