Марек се наложи с 2:0 като гост на Рилски спортист и продължава да бъде водач в Югозападна Трета лига. Резултатът откри Васил Калоянов с глава в 12-ата минута. В 59-ата минута Иван Калайджийски направи 2:0.

Срещата в Самоков започна с шест минути закъснение заради фенове, които трябваше да напуснат пределите на стадиона заради забраната да има публика на футболните срещи у нас. Гостите от Дупница откриха резултата в 12-ата минута, когато Милен Иванов центрира от фаул и Васил Калоянов с глава прати топката в мрежата – 1:0 за лидера в групата!

В 15-ата минута Цветан Митев от Рилецо се оказа на върха на добра акция, но ударът на фланговия футболист не намери целта. В 32-ата минута домакините пропуснаха нов шанс. Ивайло Захариев направи пробив отдясно, шутира силно, но топката излезе в аут.

В 40-ата минута играчите на Марек достигнаха до опасно разбъркване в наказателното поле на Рилецо, но Димитър Владимиров не съумя да намери точно някои от колегите си на стрелкова позиция. След 60 секунди Веселин Любомиров от гостите нанесе техничен удар, но вратарят Слави Петров показа класа и изби с една ръка.

В началото на второто полувреме над стадиона в Самоков заваля сняг на парцали, но заради сравнително топлото време обаче той не натрупа върху игрището. В 55-ата минута Иван Тренчев шутира отдалеч, но адски неточно. Скоро след това Иван Калайджийски слаломира отдясно в пеналтерията на Рилецо – финт с десния крак, удар с левия и 2:0 за Марек!/Sportal.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here