Стефан Апостолов

С над 9000 преференции се похвали Стефан Апостолов, който беше част от предишния парламент. Той благодари на избиратели, дали вота си за ГЕРБ-СДС и подчерта, че от родно Симитли, където баща му Апостол Апостолов е кмет, е получил 5300 гласа. Стефан Апостолов беше последен в листата на ГЕРБ за област „Благоевград.
„Благодаря Ви, че ме подкрепихте и че отново ми гласувахте доверие да ви представлявам в 45-то Народно събрание!
По предварителни данни в област Благоевград ГЕРБ – СДС е първа политическа сила с над 40 % от гласовете на избирателите, а моите лични преференции са над 9 000, от които 5 300 от Община Симитли!
Горд съм с тези резултати! Благодаря Ви, че оценихте моята работа в интерес на гражданите от региона!


Специално искам да благодаря на хората от община Симитли за мощната подкрепа! Заедно показахме на всички, че, когато сме обединени, можем да постигнем всичко.
Горд съм, че ме подкрепихте, защото за пореден път доказахме, че сме много и че сме силни! Горд съм, защото всеки един глас от Вас за мен е оценка за работата ми като народен представител в 44-то Народно събрание и за това, че сте се убедили, че държа на думата си и спазвам всичките си обещания!
Предстои ни още много работа, а аз не просто съм готов да я свърша, но и съм още по-амбициран да се боря за по-доброто бъдеще на Симитли и цяла Благоевградска област!
Бог да пази България!“, написа той в социалната мрежа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here