„Още е рано да бъдем съвсем точни, но предварителните данни показват, че трябва да кажа думата „благодаря“ около 4 700 пъти.
Защото поне толкова хора в община Сандански ни дават доверие!“
Това обяви лидерът на ГЕРБ Стоян Стоев от Сандански, който не успя да влезе като депутат.
„Със сигурност ще трябва да повторя думата „благодаря“ още много пъти, зарад всички Вас, които сте гласували преференциално за мен. Това е най-голямото признание, за което дори не мога да намеря думи. Подкрепата идва от редица общини от нашата област и значи наистина много – че съм достигнал до толкова много хора, че съм ги накарал да повярват и сега трябва да оправдая тези очаквания. Ще дам всичко от себе си, за да го направя!
Забавих се, за да кача този текст, защото за мен е важно да даваш точен отчет на хората, които са ти повярвали, а очевидно аз няма да мога да го направя в този момент.
Паралелното ни преброяване продължи през цялата нощ и то показва, че въпреки всичко ГЕРБ е водеща политическа сила в община Сандански. Разликата с основния ни опонент за първото място е в рамките на статистическата грешка, така че е добре всички да изчакаме официалните числа. Ясно е едно – на фона на прогнозите, които ни даваха на местно ниво, постигаме резултат, който ни убеждаваха, че е невъзможен.
Това не е повод за радост, а отговорност. Пред всички хора в общината, които въпреки лъжите, опитите за разцепление и негативите изсипвани върху ГЕРБ устояха и отидоха да дадат вота си.
Работата сега започва!
Какъвто и да е крайният резултат, независимо дали аз съм народен представител или не – това ме задължава изключително много. Ще направя всичко по силите си, за да покажа на всеки един от Вас, че е взел правилното решение.
С работа! За Сандански и региона!
П.С. Зная, че благодарностите стават много, но тук не мога да не спомена и всички хора, които работиха за тази кампания. Мисля, че всички видяха енергията, особено в младите хора. Направихме толкова много и показахме наистина голямата разлика в подхода между нас и всички останали. Доверие се печели с работа и ние го направихме. Благодарности на целия ми голям екип от ГЕРБ – Сандански!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here