Калин Георгиев и съпругата му са едно от хубавите ромски семейства в Дупница. Бащата на Калин Сталин Георгиев беше един от уважаваните роми в махалата, след инцидента той почина. Калин Георгиев има брат, който също е благороден човек. В махалата никой не може да повярва, че Калин е способен на убийство.

Калин Георгиев, кметът на „Гиздова махала“ води организирано хора от махалата в полицията, обяснява, че плаща документите им, ако гласеват за ГЕРБ

Първан Дангов даде пресконференция пред заключения офис на БСП, обяви: Придвидливо и усложливо за Крум милев!

Екскметът на Дупница Първан Дангов вдигна на бойна нога трима прокурори с жалба срещу Калин Георгиев, кмет на кв. „Гиздова маха“. Прокурорите Даниела Гюрова, Емил Павлов пристигнаха на бегом в прокуратурата, а Даниела Методиев първа прие сигнала, тъй като тя беше в палатата.

„Настоящето Ви сигнализирам за нарушение на изборното законодателство в гр.Дупница от Калин Георгиев, който води организирано жители от Гиздова махала в РПУ Дупница и заявява, че ще плаща лично таксите за смяна на документите им за самоличност и ще гласуват за ГЕРБ. Нарушението е извършено днес в 12.30 ч. и сградата на РПУ Дупница!“- пише Първан Дангов.

РИК изпрати жалбата за произнасяне по компетентност в Райнна прокуратура Кюстендил.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here