Христо Крушарски

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че при определени условия, ще се кандидатира за президентския пост в БФС.

„Благодаря на хората от Своге. Очевидно са оценили това, което съм направил и правя за Локомотив за шестте години, откакто съм в играта. Ще се кандидатирам, ако има силна конкуренция. Ако няма, никакъв смисъл не виждам“, заяви Крушарски пред Марица.

Роденият в Говедарци футболен бос коментира това във връзка с появилата се информация вчера, че ще бъде издигнат за кандидат за нов шеф на БФС, като зад бизнесмена ще застане Спортист (Своге).

От клуба днес пуснаха официална позиция до медиите, в която опровергават напълно информациите от последния ден, че те ще издигнат кандидатурата на собственикът на Локо (Пловдив) Христо Крушарски за президент на БФС.

Ето какво заявиха те:

„До футболната общественост,

Ръководството на Спортист Своге с изненада прочете публикации в медиите, в които името на клуба е замесено в издигането на г-н Христо Крушарски за президент на БФС.

Искаме категорично да заявим, че ръководството на клуба никога не е обсъждало подобен вариант свързан с издигането кандидатурата на г-н Крушарски или някоя друга личност за президент на БФС. Появилите се информации са явни спекулации и манипулации, които явно имат някаква скрита цел. Нямаме ни най-малка представа кой и  защо пуска подобни слухове и замесва нашия клуб в неща, в които той няма нищо общо.

Ние, както вероятно и останалите футболни клубове в България, следим всички информации свързани с предстоящия конгрес на БФС и като редовен член на футболната централа ще вземем решение кого от кандидати да подкрепим, когато се стигне до избор.

Към този момент Спортист Своге се е съсредоточил единствено и само към представянето на отбора на футболния терен в мачовете от Втора лига и така ще бъде в следващите два месеца до края на първенството.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here