Иван Ников от Бобов дол: Д-р Ст. Стоянов държи на думата си, спасил е стотици, грижи се за болните ми стави, праща лекарства и ще гласуваме с бюлетина №9!

„В Бобов дол ще има Медицински център щом д-р Стоян Стоянов се е заел. Работил съм с д-р Стоян Стоянов, той е прекрасен човек, закъсам ли аз, или някой от общината, него търсим до днес. По аптеките ни в Бобов дол и Дупница липсват лекарства, аз закъсах със ставите, той е насреща. Сега е кандидат за депутат от ДПС. На младини работеше в болницата на Бобов дол, беше хирург. Всичко от себе си даваше и влагаше в работата, много го тачехме, 7 години работи в Бобов дол и после замина за София, роден е в Дупница, корените му са от Дупница. Държи на думата си. Много добър човек, знае винаги какво да направи, има опит и акъл, за да направи добро за повече хора, не само на единици, като мен, затова трябва да стане депутат.“

Това заяви Иман Ников от Бобов дол,който е работил дълги години в болницата на Бобов дол, а после и в Хосписа като част от помощния персонал на лебебните заведения.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here