Христо Михалчев
Бившият съветник на ГЕРБ Емил Панчев с красивите герберки Лора Василева, Тана Петрова, Деси Стойнева/напусна партията единствена/, Радостина Велинова, зад тях- Иван Шатровски и Мария Малашевска
Председателят на общинският съвет Костадин Костадинов прогнозира плахо един мандат за ВМРО за Кюстендилска област. Новината потвърди и активиста на ГЕРБ Иван Шатровски. „Упорито се говори, че най- силните бизнесмени в Кюстендилска област работят за тях, но всички млади хора ще гласуват за Даниел Александров.“ – заяви Шатровски, които придружаваше вчера бореца, с №2 в листата на ГЕРБ.
Костадин Костадинов, Първан Дангов е в левия ъгъл.
„Добър ден. Ето ме отново. От един приятел разбрах, че съм ви липсвал. Липсвах ли ви? ВМРО. Сериозно, добра листа. Жоро Петров си знае работата. Ах тииии, Жоро! Ах ти, кюстендилски войводо. Май май този път ще се вмъкнеш в събранието. Ако партията прескочи, де. Но автора на този текст не се наема да прогнозира национални резултати. Няма капацитет, сиреч. Да не е Дангов?“ – пише и политическият анализатор, председателят на общинският съвет в Дупница Костадин Костадинов, кординатор на СДС за Кюстендилска област.
Градоначалникът подари икона на треньора Христо Михалчев.
Изненадващо в листатата на ВМРО липсва председателят на партията в Дупница Красимир Велиновски, №4 е уважаваният треньор по бойни спортове Христо Михалчев, бивш общински съветник, в листата е и председателят на общинския съвет в Сапарева баня Васил Маргин, които без малко не стана кмет на града преди години.
Костадин Костадинов излезе с нови, любопитни анализи за кандидатите:
„Днес пак ще пиша за изборите. ВНИМАНИЕ: ДЪЛЪГ ТЕКСТ
И така, отборите се записаха за участие в мача. Представиха и съставите. В тях има и титуляри, има и резерви. Важното е, че ги има по много. Това за онези, дето все се оплакват, че нямало за кого да гласуват… Но те ще продължат да си се оплакват, така им е настроен чипа /по царски казано/. Да хвърлим по един поглед в нашият, 10 МИР Кюстендил.
Даниел Александров е със светлия костюм на втори план, а министър Христо Терзийски е на първа линия, първият отляво надясно.
Отборът на ГЕРБ- СДС с най- личните: Даниел Александров е със светлия костюм на втори план, а министър Христо Терзийски е на първа линия, първият отляво надясно.
Първо към управляващите – министър Терзийски водач, Дани Александров втори, колежката от Кюстендил Крумова е трета, Люба Пашова – журналист от БНТ четвърта, нашата /от СДС/ Анелия Любенова е пета, д-р Сашо Паризов шести, другите ги не помня. Хм… нещо странно изглеждаща листа. Реалните, истински политици в нея са Крумова и Анелия. Казвам истински политици, защото за разлика от по-голяма част от четящите ни, аз не съм фен на „новите лица“. Новото лице е като новото прасе. Вица го знаете. Ако търсите обущар, при някой нов, неопитен ли ходите? Или търсите опита и експертизата? Та, очевидно тук се търси отговор на именно тези тежнения в общестото – за нови лица. Аз обаче ще си гласувам за Анелия. Знам я, познавам качествата и уменията й и нямам никакви съмнения в нея.
Водачът на листата на БСП е в левия ъгъл, до него е Първа Дангови иЕлеонора Хростова, които посрещат Корнелия нинова в бобов дол.
БСП – първи е другаря Георгиев. Роден във Враца, живее в Лозенец. Много милее за жителите на Кюстендилска област. Особено за болните. Дори зададе въпрос на министъра! Ерго, истински политик! От тия, новите в столетницата. Дето изпълзяха под полата на Каката. За който не знае, Каката е другарката Нинова. Която пък започна от СДС. Въобще, всичко опира до СДС… Та, другаря Георгиев е ок. Само едно не ми дава мира – защо, аджеба, не се яви от Лозенец? Или от Враца, от където е родом?
Бойко Клечков

Очевидно, Каката за втори път наказва тези непослушни другари от Б/К/П. Втори е другаря Кличко, пардон, Клечков. Истински другар, банкер. Сиреч, от работническата класа. Венсеремос! Трети е другаря Иван Ибришимов. Сега сериозно: Не, че съм му фен.

Иван Ибришимов и Александър Анин, председател на общинският съвет на БСП
Но ако в БСП имаше повече като него, отдавна да са взели властта. Проевропейски настроен, умерен, диалогичен, спокоен. Шампион по преференции в областта през 2017г. Ще си почине този мандат. Каката го остави на пейката. Четвърти, пети… Осмият е важен! „Последните ще станат първи“!
Костадин Костадинов и Първан Дангов.
Защото осми е самият Той – Първан, иже Дангов, да се свети Името Му. Най-честният, най-челият, най-красивият, най-верният, най-умният, най-говорещият, най-смелият, най-подготвеният, най-честният, опс, това вече го написах, най-големият фен на Доган, най-големият фен на Нинова, най-големият фен на Ибришимов, хвърлящият камъни в блатото, бореца с мафията и корупцията, любимеца на жените и ловните кучета… Не се подмокряйте. Така си е. Той е! Залагам апартамент за 200 000 долара в София, че Първан Д. ще победи всички и ще заеме първото място в красната листа. Скромно прогнозирам около 200 000 преференции за този наш съгражданин. И ще бъде светлина! Корнелия и народа сме с теб, Първане!/ Костадинов разкри, че Първан Дангов е щастлив новодомец с апартамент в центъра на София за 200 000 долара, кумен от синовете на покойния бизнесмен Борис Андреев – Пинко. Честито!/
Много внимание отделих на червените. А Има такъв народ! Даже Няма такава държава! Така де, новият Месия Слави по скромното ми мнение ще пласира един депутат от нашия регион. Това най-вероятно ще бъде Виктория Василева /ако не бъркам нещо името/. Вики тоже е бивш кадър на СДС, още по-бивш председател на МСДС. И все се надявам да не стане като Корни… В смисъл, да не навие вляво.
Не знам, не знам. Те мълчат стоически, по примера на царя. Щото, като говориш, често изпускаш по някоя глупост, не ли? Като автора на този текст, впрочем, който ама хич не обича да говори… Е, сигурен съм, че Вики обича всички ни в областта. Даже съм убеден! Не съм убеден, дали знае къде е например Драгодан, но да не издребняваме.
Втори е Х, трети е Ники Златарски от Дупница. Мой приятел, засега. Читав бизнесмен, дано се научи и на политика. Спирам до тук за Народа. Ще видим…
ДБ. Или ДСБ. РБ. НР. ДаБг. НеБг. Тук внимавайте, става напечено! Тези, с болни сливици и слаби бъбреци, да не четат. НИКИ ТАБАКОВ – водач на листата!
Ники Табаков осветли Темида в София.

Ликуй, Народе! Фанфарен звън, развети знамена! Блясък на лампи! Паметник на Невена! Ето новата надежда на района! Нова е, как не е? Нищо, че от 10 години е председател на партия и това са му трети парламентарни /неуспешни/ избори. Нищо, че се подписва като НИКОЛАЙ ТАБАКОВ – ОБЩЕСТВЕНИК.

Николай Табаков

Треперете сега, мутри вън. Треперете вие, дето мразите парковете. Трепери и планината, трепери дори новата сграда на Народното събрание! Идва Николай Общественик Воевода! Иво Ников, ти къде?

„Педофрастията (използването на снимки на деца за политически цели) прерасна в ананкофрастия. Използване на инвалиди за сваляне от власт. Интересни аналогии с BLM.“ Това написа в профила си във Фейсбук психиатърът доктор Любомир Канов. Коментарът му идва след сцени в Народното събрание, където протестиращите, Мая Манолова и представители на „Системата ни убива“ влязоха с младеж, който е с увреждания, а после не пожелаха да напуснат сградата.
Това не са първите снимки на Манолова в този дух. Преди време тя дори седна в инвалидна количка, за да бъде снимана в акция, чиято цел беше да покаже трудно придвижване в града.
Облегни се, сладък шум. Отпусни се, хей локум. Отрови се, глупав пън. ИЗПРАВИ СЕ, МУТРИ ВЪН. И гледам, мутрите масово на Терминал 2. А Маяма Нолова, облечена с бяла кошуля, мАжки потури, пояслък, а в него два пищова и четири ножа, обикаля около терминала и съблюдава дали всички мутри са вън. Отровното вече дуо е приклекнало в храстите, а МАЙКИТЕ на ДЕЦАТА висят по прозорците на Терминала. Това е, братя! Тя е! Но защо, защо, защо МАЯМА ни изоставяш в нашата област? Защо не си ВОДАЧ тук? Да бродим немили, недраги, по чуждите листи. Нищо, водач е една докторка, кардиолог, не й знам името, значи е неизвестна. Обаче?! Обачееееее?! На второ място кой е?
Вергил Кацов и съпартийката му д-р Лорета Николова, бивш депутат от СДС

Кой е, а? Да, на второ място е моят колега и приятел, г-н Вергил Кацов. А така! Сега пък на ляво нави, пустият му земеделец. Беше ни водач преди четири години, сега при Маяма. Нищо. Така е в партиите, ние сме войници. В смисъл, къде партията, там и … Но Вергил си знае работите. Макар, че в тази конфигурация пак ще гледа Народното събрание от към опашката на коня.

Надолу, пълнеж. Олимпийци, един вид. Но пък приятно е да се видиш на плакат. Чувстваш се значим в определена степен. Макар и веднъж на четири години. Не, не, Радославов този път май не е кандидат. Тук изключвам наш Йонко Гергов. Щото той е по-често по плакатите. Но това е дълга тема, пък и Йонко ми е приятелче. Искам да кажа, че е много малък шанса друга партия да вкара от нашия район. И Бат Сали го нямаше даже…
Стига за днес, че много дълго. Ма, пише ми се. Яко ми се пише. Но ще пиша пак утре. При това – сериозно. А вие? Вие четете, четете. Класика Първан го каза това. А него трябва да го слушате! Така де, не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря. Айде, със здраве от мен.“
Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here