Пребиха зверски Найден Найденов от Дупница, син на учители, хирургът Ени Лефтеров с екип се опитват да го спасят

35- годишният Найден Найденов от Дупница, бе жестоко пребит рано сутринта в механа „Яна“ в Бобошево. Той е с 3 счупени ребра в реанимационното отделение на хирурга д-р Ени Лефтеров с опасност за живота, има вътрешни разкъсвания и е с опасност за живота.

„Намерих го пред дома си паднал, целият в кръв, бос, скъсани чорапи, каза ми, че е бягал, изминал е близо киломенър до моя дом, беше в безпомощно състояние на тротоара, полужив, главата му е деформирана, ужасяваща картина, извиках Спешна помощ. Каза ми, че са го били трима души от Бобошево, не каза за какво, не каза нищо.“- обясни мъж от Бобошево, който го е спасил от смърт, но състоянието на пострадаля е критично, засегнати са бъбреците, далака, черен дроб.

Той е син на уважавано учителско семейство, което от брака си има трима синове, един от които почина, уби го токов удар на трафопост. Найденов е бил пребит зверски. В момента той се намира в болницата и е с опасност за живота. Лекарите се опитват да го спасят, лично шефът на болницата, Ени Лефтеров се бори за живота му.

Инцидентът е станал снощи. Докато бил в механата, между него и трима местни възникнал спор. След това те се нахвърлили върху него и го пребили. В момента полицията води досъдебно производство по случая. Не е ясно дали нападателите са идентифицирани.
Вижте видеоканала ни:


11 COMMENTS

  1. Найден е единственият човек който от бой не може да умре, но тея дето са го били вече да се чувстват абонирани за гипсово корито.

  2. Озлоблението и комплексите,липса на човешко у човеците никско интелигентни и простаците виждайки заплаха у всеки по добър от тях е какво о да стане бой до смърт ….
    Човешко падение защо, защо, защо.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here