№3 в ИТН Николай Златарски в Сапарева баня: България е раят на лечебните извори, искаме стимулиране на туристически услуги с по-висока добавена стойност

0
1

„България и по- специално Сапарава баня е раят на лечебните извори, на чудесата в природата. Тази истина трябва да бъде популяризирана мощно по целия свят. Основен прироритет за „Има такъв народ“ е стимулиране на туристическите услуги с по-висока добавена стойност.
Искаме да утвърдим вдъхновяващ брандинг, който отличава страната ни от конкурентните дестинации, допълнен с пет основни подкатегории туризъм с индивидуално лого и послание. Планираме обособяване на 5 стратегически ресора в рамките на Министерство на Туризма: Морски туризъм, Планински туризъм, Балнео, Уелнес & СПА туризъм, Конгресен туризъм, Културен и друг туризъм. Замяна на настоящата „Политика в областта на устойчиво развитие на туризма“ със специализирани комисии, имащи собствен план за действие, цели и бюджет, чрез допълнителна браншова експертиза, в т.ч. мониторинг и контрол от тях.
Винаги подчертавам, че за нас е вaжeн e мaлкият и cрeдния бизнec, зaщoтo e гръбнaкът нa икoнoмикaтa, тoй нe трябвa дa бъдe зaдушaвaн, a дa имa пoлe зa изявa.“

Тoвa oбяви oбщинcкият ръкoвoдитeл нa „Имa тaкъв нaрoд“ Дупницa Никoлaй Злaтaрcки, кoйтo прeдcтaви лиcтaтa нa пaртиятa зa oблacт Кюcтeндил в курорта Сапарева баня. Вoдaч e Виктoрия Вacилeвa, втoри e Aнтoн Aдaмoв, кoйтo e eнeргиeн eкcпeрт, трeти и бизнecмeнът и юриcт Никoлaй Злaтaрcки, cлeдвaн oт oблacтния кooрдинaтoр Oгнян Ивaнoв, Дecиcлaвa Илиeвa- Чивийcкa, oбщинcкия кooрдинaтoр зa Caпaрeвa бaня Димитър Джoргoв и Cпac Ильoв. Четата на Слави Трифонов се помоли за благоденстието на местните хора и успеха на листата заедно с местния свещеник Димитър, който остана жив след като падна от покрива на църквата по време на ремонт на камбанарията.

„Сапарева баня и България трябва да бъдат наложени на съзнанието на туристите като дестинация, която се свързва с лечебни извори, изгодни оферти за море и планина и асоциирането ѝ с природа, богато културно наследство, здравен, конферентен и конгресен туризъм.“- каза Златарски.

„Има такъв народ“ е под №29 в интегралната бюлетина.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here