Премиерът Бойко Борисв стисна за врата кмета на Кюстендил Петър Паунов свойски и цял ден си прекара с него по строителни площадки. Снимка от забавния момент стана хит в мрежата. Изненадващо премиерът, който вече е водач на листа, долетя в Кюстендил и се радва на компанията на Паунов, който не спря да разправя как се харчет над 100 000 000 лв. в града.

Ден по- рано 4ВЛАСТ показа пълния хаос на строителната площадка на Спортния комплекс, но за пристигането на премера базата беше приведена в пълен ред.

Вижте ТУК

Силно впечатление направи фактът, че в компанията им нямаше нито един от листата на ГЕРБ за Кюстендилска област, а също и от ръководството на ГЕРБ в областта. Снимака от видео на строителната площадка на Спорния комплекс между двамата предизвика много емоции. Борисов демонстрира много обич към П. Паунов и изля емоцията си като го сграбчи за врата.

„Паунов печели избори от раз, има огромно влиание в града и по- всичко личи, че Борисов разчита на него за победата в изборите. Освен всичко, и Паунов, и Борисов са много религиозни, това е общото между тях, кръстят се, ходят по църкви, с икони се обграждат, дано само не се приближават до Господ с устите си, а сърцата им да стоят далеч от любов, дано да имат истинска любов към хората, а не само да говорят и да се показват.“- коментират хората в Кюстендил.

„Сърцат човек е Бойко Борисов, но е заобиколен от лицемери, те го скараха и с Цветан Цветанов, злобни пиари, които не спират да мелят глупости и да командорат, те са в най- близкото обкръжение на Борисов… Той пристигна в Кюстендил, за да види, краде ли се или се работи, пука ли му на някой за изборите в Кюстендил, наистина ли се работи качествено, за хората или само се отбива номер с тъпи публикации и снимки във ФБ. Има ли кой да контролира харчовете, качеството на строителните дейности, всички институции работят ли или са приспани…“- коментира Любен Тодоров.

„Борисов така веднъж хвана за ухото Росен Плевнелиев, опасна работа…Помните ли как Бойко дърпаше ухото на Роско Плевнелиев? Вече направо ги стиска за шията…“- коментира Севдалин Атанасов.

„На Гюешево го посрещна бившият мъж на Мая Манолова- Милен Манолов, той е митничар там, беше на работа, този на снимката много прилича на него.“-  пише ни Иван Иванов.

„Над 100 млн. лв. са инвестициите в инфраструктурата на Кюстендил. Ремонтирани са улици, водопроводи, санирани са над 50 жилищни сгради“, каза при днешното си посещение в Кюстендил премиера Бойко Борисов. С него бе здравния министър проф. Костадин Ангелов и кмета Петър Паунов.

„В Плана за възстановяване и устойчивост са предвидени средства в размер на 1,4 млрд. лв. за енергийна ефективност. Ще бъдат санирани нови над 2000 блока, както и еднофамилни къщи.

Една от основните ни задачи в Кюстендилско през следващите години ще бъде и изграждането на язовир „Кюстендил“, с което ще решим проблема с питейната вода. Около 60 млн. лв. ще са нужни, които ще се отпуснат от държавния ВиК холдинг“, каза още Борисов.

 

Милен Манолов преди години имаше мустаци.Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here