Снимка на председателя на общинския съвет в Кюстендил Михаела Крумова стана хит в ФБ. Крумова не блести със скъпи дрехи, а с поглед, който говори, че има способността да гледа в очите на хората, събеседника, без да отклонява поглед. На първо място, по правило, това е знак за силен, самоуверен човек.

Гергина с момичетата от салона си в Дупница са категорични, че Михаела Крумова е стилна дама, в която няма чалга.
„Прическата й е като формата на красивото цвете лале, много е приятна, отива й, очите и излъчват доверие. На снимката тя се харесва на хората от първата минута, дано да е така и в жиота.“- коментира стилистът Гергина Николова от Дупница.
Даниел Данчев
 „Михаела Крумова е много добър човек, доказан професионалист, способна е да намери подход към всеки човек.“- каза лидерът на ГЕРб в облактта, бизнесменът Даниел Данчев.
Коя е Михаела Крумова?
„Тя е родена на 08.09.1974 г. Семейна, с две деца.
Председател е на Общински съвет – Кюстендил. Адвокат, с дългогодишна практика. Завършила е юридическото си образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“, град Благоевград.
Тя е общински координатор на ПП ГЕРБ – Кюстендил и член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ.
Участва активно в политическия и социален живот в Кюстендил, запозната е с проблемите на хората и с предизвикателствата, които стоят за решаване в областта.
Михаела Крумова е под №3 в листата на Коалиция ГЕРБ – СДС.“
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here