Александров- вляво, кметът на Дупница Методи Чимев и Александър Паризов.

„Да, аз съм борец! В истинския смисъл на думата!“, това написа в социалната мрежа Даниел Александров в отговор на нападките срещу него.
Както е известно, националът по борба от Дупница беше поставен под №2 в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Кюстендил. Пред него е само министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, който е роден в Кюстендил. Компания му правят опитни политици от Кюстендил и Дупница. Затова подредбата озадачи доста хора, тъй като Дани Александров е едва на 29 години. Факт е обаче, че той е изключително популярен в града, дупничани се радват много на всеки негов успех, извоюван на тепиха. Миналата година той успя да се пребори сребро от европейското първенство.
„Някъде снощи прочетох, че ГЕРБ залагат на борец. Да, борец съм! В истинския смисъл на думата! Борец в спорта! Борец в живота! Борец на тепиха! Борец за титли, купи и медали за България! Борец за знания и постижения и на моите студенти! Днес пътувам за Унгария, където ще се подготвям за квалификации за предстоящата олимпиада и ще дам всичко по силите си Дупница и България да се гордеят!“, написа дупничанинът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here