В Дупница кандидатите за народни представители Даниел Александров и д-р Александър Паризов се поклониха пред освободителите

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Христо Терзийски, кандидатите за народни представители Михаела Крумова и Мишел Виячева уважиха честването по повод 143 г. от Освобождението на България.

Церемонията в Кюстендил започна с тържествено издигане на трибагреника ни, под звуците на българския химн. След това бе произнесено кратко слово, посветено на това историческо събитие.

Присъстващите на церемонията сведоха глави в знак на признателност към всички знайни и незнайни герои, дали живота си за свободата на България.
Венец пред паметника на Булаир поднесоха кандидатите за народни представители Христо Терзийски, Михаела Крумова и Мишел Виячева. Честването уважиха също областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев, представители на Общинското ръководство на политическата сила и общински съветници.


Венец бе положен и от името на евродепутата д-р Андрей Ковачев и българските евродепутати от групата на ГЕРБ/ЕНП.
По традиция, от Община Кюстендил раздадоха над 1 000 трибагреника на кюстендилци и гостите на града.


В Дупница кандидатите за народни представители Даниел Александров и д-р Александър Паризов се поклониха пред освободителите на България.


143 години от Освобождението на България от Османско робство отбелязаха днес в Дупница. Стотици граждани се стекоха на пл. „Свобода“, за да се включат в концерта по случай националния ни празник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here