Кандидатът за кмет на община Дупница Георги Градевски, който стана най- младият общински съветник в местния парламент, е кандидат за депутат от партия „Възраждане на отечеството. Той е водач на листата, след него са подредени Антон Сираков, Людмил Новков и Георги Николов.
„Радвам се, че зад мен застава партията, която е сърцето на русофилите в България. Гордея се, че лидерът Николай Малинов получи златен орден от руския президент Владимир Путин миналата година в Москва, малко след като прокуратурата го привлече като обвиняем по дело за  предполагаем шпионаж. В България трябва да разберем, че в лицето на Русия имаме приятел. Западът все гледа на нас като на по- изостанала държава. САЩ са далече, за да ги интересува какво става при нас, Русия са на хвърлей разстояние. Не случайно се наричаме братски народи.“, сподели Градевски, чиято майка е рускиня. Самият той има голям сантимент към родината на майка си.
Градевски смята, че идеята за обединена Европа е прекрасен проект, но България не трябва да забравя, че трябва да брани националните си интереси и хилядолетната си идентичност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here