Листата на ГЕРБ-СДС

Бившият футболен съдия Стефан Апостолов е последен в листата на ГЕРБ Благоевград. Апостолов разкри, че той сам е избрал своята позиция в списъка с кандидат- депутатите на партията.
Днес областният координатор на ГЕРБ Андрей Новакова регистрира листата на партията в Благоевград. Той беше в компанията на настоящите депутати на партията Александър Мацурев от Банско, Даниела Савеклиева от Благоевград, Георги Динев от Петрич, д-р Емил Тончев от Разлог, Стефан Апостолов от Симитли.
„Аз съм на последно място в листата на ГЕРБ, която регистрирахме днес, но това е по СВОЕ СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ! Предстоящите избори ще бъдат важни, както за България, така и за Симитли! Бъдещето е във Вашите ръце. Ако сте доволни от моята работа и от нещата, които успях да направя като народен представител през последните 4 години, то ще се радвам да ме подкрепите”, казва още синът на кмета на Симитли. Апостолов е убеден, че с помощта на преференции може да се пребори за нов мандат.
„Мисля, че с Ваша помощ ще успеем да се справим, както направихме и на предните избори. Всеки глас, който ще получа от Вас, ще приема като оценка за работата, която съм свършил! В следващия един месец, когато ще се намираме в предизборна кампания очаквайте информация за всичко, което съм свършил като народен представител, както и отчет във връзка с обещанието, което направих към Вас на предходните избори, а именно всеки месец да дарявам половината от заплатата си за Ин витро процедури, както и за други благотворителни каузи!”, подчертава Апостолов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here