Поздравителен адрес ветеранът от войната получи и от ген. Владимир Стойчев – председателя на Съюза на ветераните от войните

 

100 години навърши днес ветеранът от Втората световна война Димитър Аврамов, участвал в двете фази и ранен преди края на войната.

„България днес повече от всякога има нужда от хора като Вас, г-н Аврамов, които да са пример за младото поколение – пример за героизъм и жертвоготовност за свободата на българския народ“, се посочи в поздравителния адрес от кмета на общината Димитър Бръчков, връчен от заместник-кмета „Хуманитарни дейности“ Илияна Попова заедно с плакет на Община Петрич.

От министъра на отбраната Красимир Каракачанов Димитър Аврамов получи почетен медал и грамота, както и книгата на ген. Владимир Стойчев. Поздравителен адрес ветеранът от войната получи и от ген. Владимир Стойчев – председателя на Съюза на ветераните от войните.

 

Поздравителен адрес и икона на Свети Георги – закрилник на Петрич и покровител на войската, бяха връчено на Димитър Аврамов от председателя на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва – о.з. полк. Лозан Анастасов. Честит 100 – годишен юбилей на Димитър Вангелов Аврамов! Бъдете здрав!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here