начало Благоевград П. Дангов е в гражданската квота, БСП регистрира листата си за 10...

П. Дангов е в гражданската квота, БСП регистрира листата си за 10 МИР Кюстендил

0

БСП регистрира листата си за 10 МИР Кюстендил за участие в предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г. На регистрацията присъстваха всички кандидати за народни представители, издигнати от левицата.

С претенции, че ще бъдат първа политическа сила в област Кюстендил, се впускат Румен Георгиев – водач, Бойко Клечков, председател на социалистите в областта, д- р Иван Ибришимов, зъболекар и досегашен народен представител, Елеонора Христова, председател на Общински съвет гр. Бобов дол, д-р Лидия Манова – лекар, инж. Александър Анин, общински председател на БСП в Дупница и общински съветник, Йордан Тодоров, адвокат и общински съветник от Кюстендил и Първан Дангов, общински съветник и екскмет на община Дупница. Той е посочен от гражданска квота, а е член на БСП.

„Не се чувствам унизен, че съм осми, че съм в гражданска квота, всеки има еднакъв шанс според Избирателния кодекс“, последниет може да се окажат и първи. Член съм на БСП, член съм в партийната организация на  с. Джерман. „- каза Първан дангов.

Според прогнозите, Първан Дангов ще измести Иван Ибришимов, който минава за твърде „анемичен“ политик.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here