Двамата екс градоначалници Пламен Соколов и Първан Дангов цял ден бяха неразделни, гласуваха против бюджета и почти всички докладни.

Синият екдкмет на Дупница Пламен Соколов се хвана на хорото на Мая Манолова. „Никога не съм се разделял с „Движение 21″ на Татяна Дончева. Ние сме в коалиция с Мая Манолова. Мога да оглавя листата за Кюстендил, но може и изобщо да не съм в нея. Още нищо не се знае. Зная само, че на опашката е ковчежникът Вергил Кацов. Той обаче няма никакъв шанс.“, каза Пламен Соколов.

Врегил Кацов и Лорета Николова от „Народен съюз“

По време на сесията днес той се заканва на Кацов, че ще го натопи за това как гласува с ГЕРБ. Кацов също призна, че е в листата на Манолова, но подчерта, че няма да е водач. „Мая Манолова няма да е водач от Кюстендил, но начело ще бъде местен човек. Тя има доста приятели в областта.“, каза Кацов. И той, и Соколов смятат, че „Изправи се, България“ на Манолова ще има депутат от областта. Сред спряганите имена за водач на листата е това е на шефа на РЗОК Кюстендил Сашо Котев.

Д-р Пламен Соколов беше член на ръководството на СДС в Дупница в зората на демокрацията, но след като се скара с  д-р Панчо Панайотов по време на частични избори за кмет, Соколов се яви като независим и спечели убедителна победа над кандидатът на Панайотов.

1 коментар

  1. Соколов за власт и майка си ще продаде .Само и само да не работи с дявола ортак ще стане.
    Да си види акото дето го изцвъка на пазара- ЕВРОБАЗАР ,че нищо не става ,като и от него.Да припомни нещо положително от неговия мандат ,е едва ли някой има спомен за това .А колко е бил „син“ си личи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here