Соня Ставрева на преден план, зад нея с розовата риза е Калоян Ханджийски.

Административен съд – Благоевград върна отстранената от ОбС – Благоевград съветничка Соня Ставрева от Партията на зелените. Съдия Димитър Думанов отмени решението на ОИК – Благоевград, с което се прекратяват предсрочно пълномощията на „медийния гуру“ на шефа на съвета Андон Тодоров.

Решението на Общинската избирателна комисия беше взето след подаден сигнал от Калоян Ханджийски за евентуален конфликт на интереси. Той разкри, че медийно дружество, чието управител е Ставрева е получило три пъти по 160 лева за поздравления от кмета на общината Румен Томов. Това е подплатено и с необходимите документи.

Членовете на комисията изискаха документи от няколко институции във връзка с търговската дейност на Ставрева. От КПКОНПИ обявиха, че срещу нея няма образувано дело за установяване на конфликт на интереси.

Припомняме, че Соня Ставрева стои зад няколко сайта – ментета, които копират графично и по име водещи марки в Югозапада. Сред тях е и фалшификатът на 4ВЛАСТ. А след новината за връщането й в Общинския съвет хората изригнаха: „Не влезе ли с купени гласове. Кой я знае, какви са и заслугите, кой я забеляза как влезе? Има ли един реален грас?“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here