Започна масовото ваксиниране в област Перник, съобщи областният управител инж. Емил Костадинов. Днес в 10 часа бяха отворени вратите на кабинета в Регионалната здравна инспекция и от 10.30 ч. в кабинета на ДКЦ1, помещаващ се на последния етаж в поликлиниката на МБАЛ „Рахила Ангелова“ с номер 41.

В понеделник ще бъдат доставени ваксини в общините Радомир, Брезник, Трън и Земен. Ще продължи ваксинирането и в още един кабинет в пернишката болница.

В град Радомир пунктът за ваксиниране е в Медицинския център на ул. „Райко Даскалов“ №50.

В град Брезник имунизации ще се осъществяват в „Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ – Валери Величков – 1″ на ул.“Владо Радославов“ №9.

В град Трън пунктовете за ваксиниране са два :
Амбулаторията за индивидуална практика за първична медицинска помощ“ на ул. „Мосаловска“ №2.

ЕТ „Д-р Лиляна Тодорова – индивидуална практика за първична медицинска помощ“, намиращ се отново на ул. „Мосаловска“ №2.

В град Земен имунизационният пункт е ЕТ „Д-р Магдалена Иванова – Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ“ на ул. „Цар Асен“ №11

В МБАЛ „Рахила Ангелова“ отваря врати и COVID -зона, която ще се помещава в специален фургон в здравното заведение. По този начин ще бъдат изследвани навреме пациентите и няма да има смесване на потоците от хора с вируса.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here