Анелия Любенова, Михаела Крумова и Петър Паунов са екип от много години.

Високо напрежение тресе коалицията ГЕРБ-СДС. Искрите прелитали между областния лидер на СДС Анелия Любенов и общинския лидер на ГЕРБ Кюстендил Михаела Крумова. Техни съпартийци издадоха, че двете са се хванали за косите за челните места в общата листа на двете партии. Големият спор е коя ще се пребори за подкрепата на кмета на община Кюстендил Петър Паунов. Оказва се, че и двете са еднакво близки на градоначалника.

Любенова е най- добрата приятелка от десетилетия на учредителя на СДС в Кюстендилско Паунов, тя е и дългогодишен общински съветник. Крумова обаче е председател на Общинския съвет и парафира всички решения и проекти на общината. Драмата е голяма, защото дамите разчитали на рамото на кмета, който безапелационно спечели 4- и мандат от раз. От областна администрация също са в трескаво очакване как ще се развие спорът, защото, ако Крумова не влезе в парламента, най- вероятно ще седне в стола на сегашния областен управител Виктор Янев. От областна администрация съобщиха, че слухът вече е обиколил всички канцеларии, където се е настанил страхът от задаваща се метла след изборите.

Председателят на общинският съвет Михаела Крумова, кметът Петър Паунов и съветниците постигат съгласие  

Преди време името на председателката на ОбС Михаела Крумова изникна като юридически консултант на затъналата в дългове общинска болница в Дупница. Никой от персонала на лечебното заведение не си спомняше да я е виждал в болницата, нито по дела на лечебното заведение.

Вергил Кацов, вляво

Тя обаче е получила хонорар. Известно е, че Крумова е близка с лидера на „Народен съюз“ и съветник от Дупница Вергил Кацов, а също и на кумашина му, депутат от БСП, Иван Ибришимов. Потърсена за коментар, тя заяви, че отдавна е поискала договорът й да бъде прекратен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here