Помощник- лесничей вдигнал ковид купона с полицаи в Сандански. Мъжът стана баща и събрал веселата компания, за да почерпи. Веселбата се вихрила в заведение в местността Попина лъка край Сандански.
От ЮЗДП Благоевград съобщиха, че директорът инж. Дамян Дамянов е разпоредил на шефа на „ДГС Сандански” да изиска писмени обяснения от помощник-лесничея, станал баща.
Скандалният случай лъсна, след като изтекоха видеа от купона. Вчера стана ясно, че сред купонджиите са били полица от Областната дирекция на полицията. Директорът на полицията гл. комисар Дойчин Дойчинов е започнала проверка. За случая е уведомен директорът на РЗИ.
„ЮЗДП се присъединява към поздравленията по повод прекрасния сам по себе си повод, но би искало да напомни на всички свои служители, че отбелязването на личните събития не следва да е в противоречие със спазването на противоепидемичните мерки и Етичния кодекс на предприятието. Поради нарушението им ЮЗДП ще наложи и съответните наказания, предвидени в Кодекса на труда.“, съобщиха от ЮЗДП.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here