ГЕРБ Кюстендил залага на дамско дуо, М. Крумова и Р. Чеканска начело в номинациите за листата, централата решава за подредбата до дни!

Крум Милев обяви, че си прави самоотвод, но само за пред медиите, Радослава Чеканска и Михаела Крумова имам най- много номинации в областта, но не и в Дупница, Даниел Данчев не бе открит за коментар, изглежда, че няма и да е в листата

Дамско дуо оглави номинациите за листата на ГЕРБ Кюстендил след гласуването на общинските структури в областта. Местните гербери са предпочели Михаела Крумова и депутатът от Дупница Радослава Чеканска, те са събрали най- много номинации. На трето място по номинации е общинският лидер на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов. Наши източници издадоха, че за момента няма официално внесени отводи от така направените номинации, макар още миналата седмица Константинов да обяви, че няма да участва във вота и си прави самоотвод заедно с Крум Милев. На четвъртата позиция е кметът на община Дупница Методи Чимев. Все още от Кюстендил не са обявили официално какво е показал вътрешният вот. Потърсихме за коментар областният лидер на ГЕРБ Кюстендил Даниел Данчев, но той не беше открит за коментар. Листата със сигурност ще има съвсем нов ред, това са хората, които са получили най- много номинации, но кметът М. Чимев, най- вероятно, няма да е в листа, защото от ИБ на ГЕРБ заявиха, че силни кметове нямат място в нея.

Даниел Данчев, Методи Чимев, Ивайло Константинов

Ръководството в Дупница миналата седмица обяви резултатите след гласуването в града. Според тях с най- много гласове беше министърът на вътрешните работи Христо Терзийски и Ивайло Константинов, който се очаква да не е в листата. Както е известно, последната дума има националното ръководство, което утвърждава листите по места.

Очаква се, отводите да бъдет направини вероятно пред Изпълнителното бюро на ПП ГЕРБ по време на обсъждането на листата при среща с председатерите, уточниха членове.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here