„Имам повод да бъда радостен, защото ПП ГЕРБ откликна на моята молба за съдействие във връзка с две от църквите, които се намират в общините Симитли и Кресна“, написа Апостолов

Народният представител Стефан Апостолов успя да окаже съдействие за две населени места, които се намират в общините Симитли и Кресна. С негова помощ и подкрепа, ПП ГЕРБ отдели средства от партийната си субсидия, които са дарени на църквата „Св. Георги Победоносец” в село Черниче, общ. Симитли и „Св. Атанасий” в Горна Брезница, общ. Кресна.

Парите са необходими за изографисване в Черниче и за закупуването на икони в Горна Брезница.

Добрата новина съобщи самият Стефан Апостолов в профила си във „Фейсбук”.

„Днес отново имам повод да бъда радостен, защото ПП ГЕРБ откликна на моята молба за съдействие във връзка с две от църквите, които се намират в общините Симитли и Кресна, като отдели от субсидията си за тях!
След проведени срещи между мен и свещеници от храмовете „Св. Георги Победоносец” в село Черниче, общ. Симитли и „Св. Атанасий” в Горна Брезница, общ. Кресна, стана ясно, че двете църкви имат нужда от финансова помощ.
С отпуснатите средства в Черниче ще може да се направи изографисване, а в Горна Брезница да се закупят икони.
Аз също съм поел ангажимент да отделя лични средства, които да даря на двете черкви, защото християнството ни учи точно на това – да бъдем смирени и да помагаме на ближните си!“, пише Апостолов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here