С антигерб мантра Цветанов опитва да стъпи в Благоевградско.

Цветанов целуна ръката на Борисов за прошка

На 2- часова пресконференция той и местните лидери, бивши кметове, сипаха огън и жупел върху партията, в която се кълняха до вчера и целуваха ръцете на Бойко Борисов. „Плюят в чинията, от която се храниха до вчера.“, коментират в Благоевград. „Очаквам решението на съда за отстраняването на кмета на Благоевград, но моята цел са парламентарните избори.

„Републиканци за България“ ще спечелим два мандата.“, това обяви бившият кмет на община Благоевград Атанас Камбитов през подбрани медии. Присъстваха и лидер на партиите в Сандански и Банско- бившите кметове Кирил Котев и Георги Икономов. Тримата на един дъх изстреляха картечен откос срещу ГЕРБ и Бойко Борисов. „Той се снима пред обекти, спечелени и изградени от нас, от Горо Икономов, особено в Банско. Хвали се колко добре се справяме с пандемията, а бяхме доскоро първи по смъртност. Купили са само ваксина, която се оказа, че не действа при хора над 55 година, които са точно рисковата група. Не могат да лекуват, не могат ваксинират.“, каза Камбитов.

Атанас Камбитов реже поредна лента на саниран блок и излиза да благодари на Бойко Борисов, на събитието са Георги Икономов и Кирил Котев, кога са искрен, защо не благодариха и на Цветан Цветанов тогава, питат жители на Благоевград.

„Днес много от жителите на общините Благоевград, Банско и Сандански съжаляват за това, което се случи през 2019 година. Погледнете какво беше направено в областния център през последната година, нищо градивно. Преди това, благодарение на активната работа на Атанас Камбитов и ефективната дейност на администрацията, Благоевград можеше да се възползва от финансовите механизми, в полза на жителите. В Сандански ситуацията е същата. В Банско бяха изградени много обекти, в резултат на работата на Георги Икономов, а сега премиерът се снима до тях“, каза Цветанов.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here