„Ние сме тук, при вас в болницата, при вашите пациенти, за да засвидетелстваме своята морална и гражданска подкрепа в битката с рака“, се обърна общинския лидер към д-р Георгиев, управител на болницата
На световния ден за борба с рака, представители на ръководството, членове на общинската организация на ПП ГЕРБ – Благоевград и общинският съветник д-р Кирил Илиев, посетиха Специализираната болница за активно лечение по онкология „Свети Мина“ – Благоевград, която заема водещо място сред лечебните заведения в Югозападна България.
Болницата е с традиции в диагностиката, ранното откриване, комплексното лечение и диспансерното наблюдение на пациенти с онкологични злокачествени и доброкачествени заболявания.
„Ние сме тук, при вас в болницата, при вашите пациенти, за да засвидетелстваме своята морална и гражданска подкрепа в битката с рака. – се обърна общинският ръководител на ПП ГЕРБ – община Благоевград инж. Росица Димитрова към д-р Георгиев, управител на болницата. – Да ви благодарим за топлите и професионални грижи към болните, за постоянно обновяващата се база, като цяло – подобряване на качеството на лечение на болните от рак. Нека св. Мина ви помага и закриля!“Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here