Александър Анин и Станислав Павлов от БСП. Зад тях Б. Христов и В. Караганова.

Председателите на общинските организации в Кюстендилска област се обединиха около позицията, че оптималният вариант за водач на листата е той да бъде от областта, а не външен кандидат-депутат, заяви Станислав Павловот Дупница, който сдаде поста областен лидер на БСП в Кюстендил на Бойко Клечков. Коментира се, че Клечков, който работи в банка, ще бъде и водач на листата, а дупничанинът Иван Ибришимов втори.

8 дупничани са членове на новия Областен съвет – Станислав Павлов, Александър Анин, Иван Ибришимов, Ивайло Петров, Бойко Христов, Николай Иванов и Валентина Хаздай, майка на съветника от Глас народен Леонид Хаздай, чиито глас не есе е чул по нито един проблем в града, но минава за любимци на Иван Ибришимов. Екскметът Първан Дангов не сред първенците на БСП, макар да е най- смел в изказванията си. Водачът на листата за парламентарните избори ще бъде определен от Изпълнителното бюро на БСП през следващата седмица, и най- вероятно това ще бъде Иван Ибришимов, от него си зависи, ако иска ще бъде втори, ако не, няма, но никой не иска водач да е човек извън областта, съобщи за 4ВЛАСТ Станислав Павлов, които уточни, че сам си е направил отвод от поста областен управител.

“За да бъде успешна дейността ни са необходими баланс и приемственост. Оттеглих се в името на диалога и единството. Областната организация е в добра кондиция, има сериозен потенциал и ще го покажем на изборите, предоставям организацията боеспособна, ние сме на 5 -та позиция по добри резултати в страната, увеличихме чувствително съветниците си в Дупница, гордея се с труда си.”,  каза Станислав Павлов.  Избран бе Предизборен щаб на БСП, в който участват председателите на всички общински организации, както и на Младежите, Жените и Ветераните.

1 коментар

  1. Увеличихте си съветниците ,но нещо по -сериозно да сте свършили?Взимате си парите за по 1,2 заседания на месец и полза от Вас почти никаква.Всеки гледа само да си спечели своите 5 минути слава.
    На този град и 30 съветника са му много.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here