Лидерката на БСП Корнелия Нинова подмени днес над 35 нови членове на БСП в Кюстендил и взе главата на областният лидер на БСП Станислав Павлов от Дупница, смени го общинският лидер Бойко Клечков, който се спряга за водач на листата на БСП.
„Кюстендил е града на Мая Манолава, по нейно време са направени структурите, всички си държат на нея, Нинова се страхува от „врагът с партийният билет“. Със сигурност половината от членската маса ще работи за Мая Манолова, може и от опозиционни партии и личности да се налеят гласове за Манолова, чиято хиперактивност кефи крайни фанатици“ – са коментарите в Кюстендил днес.
Любопитна подробност е, че областният лидер на БСП Станислав Павлов, който е от Дупница, не посрещна Нинова в Кюстендил, нямаше го и депутатът Иван Ибришивом, един от най- верните хора на Мая Манолова, за когото се носи слух, че ще оглави листата на Мая Манолова, ако не е втори в листата, а ако е втори, за водач на листата лансира кумашина си Вергил кацов, лидер на земеделците в Дупница, неуспял кандидат за кмет и евродепутат с изключително нисък резултат в изборите. Павлов беше на сесията в Дупница по това време и обяви, че си подава молбата за освобождаване от поста председател на групата на БСП в Дупница. Смени го най- верният приятел на Иван Ибришимов Ивайло Петров. Станислав Павлов отказа да коментира трусовете в партията.
„Станислав Павлов не дойде на срещата с Корнелия Нинова в Кюстендил. Той и спряганият за втори в листата на БСП, Първан Дангов бяха на сесия в Дупница. Станислав Павлов и Първан Дангов, също минават за близки на Мая Манолава, тъй като по времето на правителствато на Орешарски, когато беше изгонен от БСП, Манолова го назначи за директор на Областна служба по безопастност на храните в Кюстендил и той „колеше и бесеше“ по всички заведения в областта. Това доведе и до затоплянето на отношенията му със Иван Ибришимов и Станислав Павлов и реабилитирането му в БСП. По всичко личи, че Иван Ибришимов ще бъде втори в листата, тъй като е платежоспособен, той е изразил готовност да си финансира кампанията.“- добавиха новоприети, пожелали анонимнаст.
„Националната кампания на БСП за прием на нови членове продължава в цялата страна“- е официалната версия по скандала от „Позитано“20.
„Поздравявам ви за избора да станете членове на БСП.
В последните месеци всяка седмица в някоя от организациите в страната има нов прием. Всеки, който споделя нашите ценности и политика, е добре дошъл и е полезен с ума и труда си за промяната в България.
Радвам се, че все повече хора разбират, че тази промяна е възможна и че неин носител е БСП.
Така се обърнах към новите членове на БСП и връчих електронни карти за членство в БСП на 21 нови членове и 14, възстановили членството си в града.
Кюстендил е третият областен град след Варна и Пловдив, където поздравих новите и завърнали се в партията притежатели на партийни книжки. Това е резултат от обявената „Национална кампания за прием на нови членове в БСП.” – каза Нинова.Сред станалите членове на партията в Кюстендил са множество млади хора, висшисти в сферата на туризма, социалните дейности, психологията, управлението и юристи, но абсолютно безизвестни личности.-

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here