Бившият областен управител Любомир Анчев се бори с левкемията. Негови приятели споделят, че той се лекува в столична клиника и в момента се нуждае спешно от преливане на кръв. Призивът е към хората, които могат да дарят кръв, да помогнат.
Лошата вест за заболяването Анчев получил през лятото. Той постъпил за лечение в частната болница в Дупница, където е диагностициран от д-р Васил Бачев.
„Това е човек, който винаги съм уважавала и ценила, като уважавана личност и не само. Той е директор на спортно училище“ Васил Левски“ град Кюстендил! За съжаление е диагностициран с много коварна болест Сега е моментът, както той винаги е бил до нас, спортистите и ни е помагал, сега да направим същото и за него! Моля, всеки, който има възможност, да дари кръв! Всичко е споменато в снимката. Кръв можете да дарите от всяка една болница, във всеки град, всяка кръвна група може, всяка капка кръв, е надежда за неговото възстановяване! Моля ви, да помогнем! „, призова Шопска.
Любомир Анчев е бивш областен управител на област Кюстендил. Той беше отстранен от поста след сигнал на кмета на Кюстендил Петър Паунов до прокуратурата през 2010 г. Сигналът касаеше за неосъществени строително- ремонтни дейности на два моста в Кюстендил за около 500 000 лв. Анчев беше оправдан от Върховния касационен съд през 2014 г. Обвинението беше, че не е изпълнил служебните си задължения, превишил е правата си с цел набавяне на другиго имотна облага. Длъжността областен управител временно беше поета от дупничанката Даниела Петрова. Тя беше областен за около 3 месеца, след като беше отстранена от поста лично от Бойко Борисов. Разбра се, че същия ден тя е била при него. Предполага се, че е поискала да остане губернатор за постоянно, но е ударила на камък. След инцидента тя напусна ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here