Инж. Росица Димитрова

Името на инж. Росица Димитрова всеки ден кънти в Благоевград като един от най- вероятните кандидат за кмет от ГЕРБ в предстоящите кметски избори.

Депутатите от ГЕРБ посрещнаха Караянчева. в Благоевград -Стефан Апостолов от Симитли, д-р Емил Тончев от Разлог, Динев от Петрич, Алексанъдър Мацурев от Банско, Андрей Новаков от Пазарджик
„В Благоевград предстоят кметски избори. Сигурна съм, че ГЕРБ ще излъчи възможно най-добрия кандидат. Загубата минала есен ни посочи грешките. Вярвам, че сме се поучили от тях и ще успеем отново да се преборим за доверието на жителите на Благоевград. Трябва да дадем нова перспектива на града“, заяви Цвета Караянчева по време на последната си среща с актива на ГЕРБ в Благоевград.

„Случващото се в града през последната година не се харесва на никого и съм сигурен, че след изборите ще поемем в нова посока“, посочи на свой ред областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

Цветат Цветанов, депутатката от Благоевград Даниела Савеклиева, вместо да търси отговорност за прецаканите избори в Струмяни, като обеща, лансира Емил Илиев за кмет и го гледа право в очите, възмущават се гербери.

Основен опонент на ГЕРБ се очертана екскметът Атанас Камбитов. Той загуби от настоящия кмет Румен Томов, а месец след победата на Томов Камбитов пусна сигнал в съда, че новият кмет пропуснал да се отпише от Търговския регистър като управител на дружества. Томов приписа пропуска на адвокатите си, но съдът на две инстанции не уважи мотивите му. Предстои последно заседание до окончателното решение, което още не е насрочено. Камбитов оглави партията на отцепилият се от ГЕРБ, бивш вътрешен министър Цветан Цветанов – Републиканци за силна България.

Даниела Савеклиева и Андрей Новаков.

От ГЕРБ се чувстват застрашени от предателство и разкол, като гледат подозрително и към евродепутата Андрей Новаков, и депутата Даниела Савеклива, които пъддържат отлични отношения с Атанас Камбитов, считан за враг на ГЕРБ от твърдото ядро на герберите в Благоевград. Говори се, че, ако Даниела Савеклиева не е сред първите в листата, може да си смени политическата принадлегност много бързо, тъй като е любимка на лидерите на двете партии – Новаков и Цветанов,  но за сега Новаков и Савеклиева отричат подобни твърдения.

Атанас Камбитов, Димитър Кондев и Цветан Цветанов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here