Станислав Чаушки – момчето, което беше пребито жестоко след фестивала „Франкофоли“ в Благоевград преди три години, отново има нужа от помощ. Необходима е сумата от 13 500 евро, която е непосилна за него и неговото семейство.

Негови приятели излязоха с призив в социалните мрежи. Ето какво написаха те:

„Здравейте! Имаме надежда, че всеки от нас ще се опита да помогне на Станислав Чаушки. Момчетое от Благоевград и преди 3 години беше пребит жестоко след фестивала „Франкофол“. Той е изключително добро и скромно мномче, тръгвайки си вечерта след фестивала, явно е застигнат от някого или някой (той не помни нищо, така и не се разбира) и е пребит почти до смърт. Тогава лекарите едва го връщат към живот, но…. все още не може да ходи. А има шанс! Моля ви, нека му помогнем! Нека му подарим този шанс. Сумата, която е необходима не е голяма – 13 500€, но семейството му към момента няма как да ги осигури. Надяват се на добрината на непознти хора, за да може един младеж да проходи отново“.

Ако желаете да помогнете  на младежа може да го направите чрез превод по банковата сметка от снимката, която публикуваме по-долу:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here