Дкторът на среща със свои избиратели.

Приятели и съученици на сърцатият доктор от Разлог, който стана депутат на 28 март 2018 година, д-р  Емил Тончев, освежиха Фейсбук страницата му със снимки от „старите ленти“ на ученическите и стедунтските години. Те с изненада откриха, че докторът е положил клетва на 04.04.2018 година. Датата съвпада с насрочената дата за парламентарните избори от президента Румен Радев и всички видяха в съвпадението пророчестово за нов заслужен мандат. „Достатъчно е и Бойко Боросов да вярва, че няма случайности, шегуват се разложани. Тончев и приятели едва се разпознаха и много се смяха. „Тончев е с черна коса, а сега бяла като сняг, черен костюми на кадрите.“- издаде Ана Рускова.

„Ако всички в ГЕРБ бяха така всеотдайни и посветени като вас, България щеше да е като белгия, като Швейцария на балканите. Ще гласеваме за ГЕРБ, ако си на предна позиция, от 11 -те депутати на Благоевград, няма нито един разпознаваем, и „Добър ден!“ не можем да ми кажем, защото не ги познаваме, уж обичат народа, а ги няма сред нас!“ – пише Петър Касапов.

„Годините бързо отлитат, но делата на хората остават, много е лесно, кагато човек обича работата си, това е най- важното. Много от сучениците ми са членове на ГЕРБ. Трябва да превърнем структурата в отворено място, където всеки да дойде, да сподели проблема си и всички заедно да търсим неговото решение. Няма как да не ни радва фактът, че след всичките години все още има много хора, които искат да станат част от ГЕРБ. В Благоевградската структура на ГЕРБ бяха приети нови 200 членове, браво на инж. росица димитрова и Андрей новаков, на екипите им. В Разлог също хората обичат ГЕРбимаме нови членове, старите са доказани специалисти.“, каза Тончев.

Д-р Емил Тончев спечели сърцата на съгражданите си отново като стана доброволец в отделението по образна диагностика в МБАЛ-Разлог, където бе началник преди да влезе в Народното събрание.

„Всеки ден, когато не съм в парламента, съм в болницата в Разлог, за да помагам на колегите си в тази тежка ситуация”, коментира д-р Тончев. Той уточни, че хората, които търсят помощ от него обикновено са със симптоми на Ковид-19 и за съжаление тестовете в последствие доказват диагнозата.

„След като бе обявено извънредното положение се върнах на работа в отделението. Помагам и сега като доброволец, когато броят на случаите в страната и в Благоевградска област расте всеки ден. Това е дълг на всеки лекар, това е моята работа. Не мисля, че правя нещо специално, когато в събота и неделя съм на първа линия в помощ на моите съграждани от Разлог и на хората от общината”, каза още д-р Тончев.

Емил Тончев положи клетва като народен представител от ГЕРБ на мястото на Димитър Гамишев от Гоце Делчев, който подаде оставка заради съмнения за данъчни злоупотреби. Д-р Емил Тончев беше на 8-о място в листата на ГЕРБ в 1-ви МИР в Благоевград. От 2011 г. досега той беше общински съветник в Разлог.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here