Бездушие! Студът взе жертва в Благоевград под носа на 11 депутата, социални служби и над 43 общински съветника на държавната трапеза!

0
1

Възрастен мъж е открит мъртъв на улица „Даме Груев“ в Благоевград. На място, след подаден сигнал на телефон 112, е дошъл екип от спешни медици, които само установили, че мъжът е починал.

По първоначална информация той е загинал вследствие на премръзване. Тялото му е транспортирано за аутопсия в благоевградската болница. По него няма следи от насилие.

Предстои установяване на личността на починалия. „В неадекватно състояние беше човекът, нямаше никакви признаци за живот. Видях пулса и зениците, никакви реакции други двигателни нямаше, установих смъртта и с полицаите се разбрахме“, каза Бойко Христов, фелдшер.

А капацитетът на центъра за временно настаняване в града е малък.

„Има такъв център да, който работи 24 часа, Център за временно настаняване на хора, които са крайно нуждаещи се в кризисни ситуации. Капацитетът на този център е 10 места и към момента всички са заети“, каза Мария Захова, секретар на Община Благоевград.

„Как е възможно да умират всяка година хора по улиците, как не се намери един апартамент с една печка в общината за този сезон поне, службите не приемат, защото хората били със зависимости, алкохол, наркотици, няма и лечебници за болни алкохолици и наркомани. Колко блока се санираха, колко милиони се изляха в Благоевград, колко лева от тлъстите си заплати отделиха 11 -те депутати, които прибират по над 5 000 лв на месец само от заплати, за болни, бедни и клошари, за хора с отклонения, които са толкова много, защо не решиха поне едни проблем в тази област, а дават пресконференции за строителни обекти, за които нямат никакъв принос, Европа дава парите и правителството ги договора, а сега пак гладят костюми и ще искат да гласуваме за тях пак, без изключение.“- пише на редакционата ни поща Ивета Николова от Благоевград

Депутатите от Благоевград в 44-ото Народно събрание бяха обявени с решение на Централната избирателна комисия. Който не ги познава, не ги е виждал или не е чувал за тях, може да ги види сега, моментът е повече от добър в вавечерието на новите избори на 04.04.2021 година.

В Благоевград са излъчени 11 депутати. Петима от тях са от ГЕРБ, трима са от БСП, двама от Движение за права и свободии един от коалицията на Обединените патриоти.

Ето пълния списък на депутатите в 44-ото Народно събрание, избрани от 1 Многомандатен избирателен район Благоевград:

Емил Тончев

ПП ГЕРБ

1    Д-р Емил Тончев    

2    Стефан Апостолов Апостолов

3    Георги Запрев Динев

4    Даниела Владимирова Савеклиева

5    Александър Иванов Мацурев

Николай Бошкилов

БСП за БЪЛГАРИЯ

1    Тома Николов Томов

2    Богдан Емилов Боцев

3    Николай Кръстев Бошкилов

Стоян Божинов

ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО

1  Стоян Божинов

Движение за права и свободи – ДПС

1    Делян Славчев Пеевски

2    Елхан Мехмедов Кълков
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here