Даниел Данчев, Методи Чимев, Ивайло Константинов
„Ние не залагаме на празно говорене и нападки. Напротив, показваме постигнатите резултати, показваме изграденото от ГЕРБ в големите и малки населени места. Така и ще продължим да работим, с открити лица и близо до хората“, заяви областният кординатор на ГЕРБ- Кюстендил Даниел Данчев, които пристигна в Дупница днес с Михаела Крумова, председател на общинския съвет в Кюстендил.

Послещна го кметът на града инж. методи Чимев с депутата Радослава Чеканска, от София пристигна и председателят Ивайло Константинов. Съветниците Емил Гущелов и Йордан Йорданов, Александър Паризов и Виолета Инкьова също се отзоваха на срещата.

Зам.- кметът Крум Милев е обърнал гръб на депутата Радослава Чеканска, до нея е Михаела Крумова, в дясно е Даниел Данчев
Йордан Йорданов, Виолета Инкьова и Лора Николова
Организационните срещи в по-тесен формат с актива на ГЕРБ в област Кюстендил, новият областен координатор стартира от началото на седмицата.
При спазване на всички противоепидемични мерки, Данчев се срещна с общински съветници, кметове, координаторите на структурите на Младежи и Жени ГЕРБ, както и с част от общинските ръководства по места.

Освен вътрешноорганизационни въпроси, в хода на срещите бе обсъдена и готовността на структурите на ГЕРБ в Кюстендилска област за предстоящата предизборна кампания.

Александър Паризов и Емил Гущеров
„Навсякъде срещам сплотеност и едни добре стиковани екипи. С обединени усилия ще надградим постигнатото до момента и ще постигнем отново отлични резултати в областта на предстоящите избори“, посочи Данчев.
Той даде заявка за по-активен диалог със структурите по места и за привличането на нови, активни и млади хора.
Като пример за подкрепа към по-малките населени места, областният координатор припомни, че само преди месец правителството на Борисов отпусна допълнителни средства в размер на над 5,3 млн. лв. за няколко общини в област Кюстендил. С отпуснатите средства ще бъде асфалтирана улична мрежа в общините Кюстендил, Дупница, Кочериново и Рила, ще се извърши пълно обновяване на градския парк в Кочериново и благоустройство на училищния двор в Сапарева баня.

1 коментар

  1. Може да поискате от кмета на Дупница да ви подари една напълно ненужна инвестиция /светофарната уредба при Севдината фурна/,та поне на вас да ви свърши някаква работа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here